Campus-satsning ht 2011

Shimbukan Skellefteå Budoklubb har under hela sin historia lockat lärare och elever till kendoträning.
Kanske är det den starka Japan-kooplingen, att sporten och utrustningen är snygg - eller kanske att träningen lämpar sig väl för personer som sitter mycket framför dator (kendo bygger starka rygg- och underarmsmuskler och motverkar gamnacke/musarm).


För att fira vårt tjugoårsjubileum tillsammans med Campus har vi gjort en liten affischkampanj med några Campus-profiler. Bilderna är tagna med en stor portion humor och vill visa att kampsport inte alltid behöver förknippas med bister uppsyn ;)

På bilden ovan syns Per Holmström (datortekniker), Johan Pilestedt (datorspelsutvecklare), Peter Bomark (lärare) och Arash Vahdat (utbildningsansvarig).

Är någon intresserad av att börja träna (eller bara komma och titta eller testa) kan ni höra av er till mig, Magnus Johansson på 076-76 13116 eller kendoka@hotmail.com.
Blir det en stor Campus-grupp kan vi säkert ordna något i Campus B-hall - annars kör vi i vår dojo på föreningshuset Efyran (som ligger på norra sidan av älven, tre hundra meter från Campusområdet).

Här kan du ladda ned alla fyra affischer.


Fotograf: Magnus Johansson, Shimbukan Skellefteå Budoklubb